Μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια

Σε οποιαδήποτε ηλικία γυναίκα θέλει να φαίνονται νεότεροι από τη βιολογική σας ηλικία. Για το σκοπό αυτό, η ζωή των αντιπροσώπων του όμορφη μισό της ανθρωπότητας χρησιμοποιεί τις πιο απροσδόκητες καλλυντικά μεθόδους. Εντυπωσιακά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μασάζ προσώπου με κουτάλια στο σπίτι – μια διαδικασία που σήμερα απολαμβάνει την απίστευτη επιτυχία με τις γυναίκες.

Μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια

Αυτή η πρωτότυπη μέθοδος δεν απαιτεί χρόνο και κόστος, αλλά δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τον τρόπο, την ομορφιά διαπίστωσε ότι η εισαγωγή αυτής της τεχνικής στο πρόγραμμα των υπηρεσιών μπορεί να βελτιώσει το κύρος των ιδρυμάτων τους. Για να μάθετε την τεχνική του μασάζ με τα κουτάλια είναι εύκολο. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να εξοικειωθούν με αυτή την ασυνήθιστη τεχνική, η οποία θα βοηθήσει στη διατήρηση της φρεσκάδας και της σφριγηλότητας του δέρματος ακόμη και σε Ώριμη ηλικία.

Μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια

Ανέπτυξε την τεχνική για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια από το διάσημο γερμανό cosmetologist Ρενέ Koch. Όπως όλα τα παιδιά, ότι στην παιδική ηλικία, συχνά, έπεσε πάνω του, σπάζοντας τα γόνατά μου. Προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση του γιου του και να ανακουφίσει τον πόνο, τη μητέρα των διασημοτήτων που εφαρμόζεται στο μελανιασμένο μέρη τακτική κουταλιά της σούπας. Και, πράγματι, αυτή η απλή μέθοδος εργασίας – τον πόνο αμέσως υποχώρησε και το οίδημα εξαφανίστηκε. Koh αποφασίστηκε αυτή η σπιτική μέθοδος για χρήση στη βιομηχανία ομορφιάς. Πρέπει να πω ότι η πρώτη πράξη ήταν πολύ επιτυχημένη, και η ασυνήθιστη μέθοδος αναζωογόνησης άρχισε να γρήγορα κερδίζει δημοτικότητα.

Σήμερα, χρησιμοποιείται ευρέως όχι μόνο για να αναζωογονήσετε το δέρμα, αλλά επίσης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με την ευκαιρία, μασάζ κουτάλια ιδανικό για ένα άνετο και οικείο περιβάλλον.

Μασάζ με τη χρήση κουτάλια

Δύσκολο να βρεις μια απλούστερη διαδικασία από ό, τι ένα μασάζ κουτάλια. Να κυριαρχήσει τις τεχνικές μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Αρκεί να δείτε τα βίντεο με λεπτομερείς οδηγίες για το χειρισμό. Ωστόσο, η διαδικασία που απαιτείται για την προετοιμασία της απογραφής – συνήθεις κουταλιές της σούπας.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό, αν υπάρχει ένα σύνολο κουτάλια φτιαγμένα από ασήμι. Μετά από όλα, από το σχολείο και βέβαια είναι γνωστό πόσο χρήσιμο είναι αυτό το πολύτιμο μέταλλο για την υγεία. Ως εκ τούτου, για χάρη της ομορφιάς, μπορείτε να δωρίσουν ένα σημαντικό ποσό των χρημάτων και να αγοράσω ένα κουτάλι. Εκτός από αυτό το εύχρηστο εργαλείο, μπορείτε να αγοράσετε τα αιθέρια έλαια. Μασάζ κουτάλια μπορεί να είναι τριών τύπων:

Μασάζ προσώπου κουτάλια στο σπίτι
 1. Κρύο συσκευές. Θα χρειαστείτε: παγωμένο νερό, δυο μεγάλα κουτάλια, θερμαίνεται το πετρέλαιο (κάθε λαχανικό). Για να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού, θα πρέπει να είναι η ικανότητα να προσθέσετε μερικά παγάκια.
 2. Ζεστή μέθοδο. Υποχρεωτική ρύθμιση για αυτό το είδος της διαδικασίας: ζεστό νερό, το ίδιο το πετρέλαιο και μόνο ένα κουτάλι.
 3. Η συνδυασμένη μέθοδος περιλαμβάνει την εναλλαγή του που περιγράφονται τεχνικές. Κατά συνέπεια, για μια τόσο περίπλοκη διαδικασία, θα πρέπει να προετοιμάσει ένα διπλό εξοπλισμό.

Φυσικά, για να κρίνουμε αν βοηθά ή όχι μασάζ κουτάλια, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, είναι δυνατή μόνο μετά από την πρακτική εμπειρία. Μετά από όλα, κάθε γυναίκα είναι ατομική. Έτσι, για κάποιες κυρίες θα είναι η βέλτιστη, για παράδειγμα, την πρώτη επιλογή, ενώ άλλοι θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος είναι ένας συνδυασμός των δύο, κυρίως, τρόπους.

Μασάζ προσώπου κουτάλια: σχόλια και αποτέλεσμα

Μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια έχουν σχετικά με το ευαίσθητο ύφασμα από όλο το συγκρότημα των θετικών δράσεων:

 • διεγείρει την περιφερική κυκλοφορία του αίματος;
 • προωθεί την απέκκριση της περίσσειας υγρού;
 • λειαίνει τις ρυτίδες και στις πιο ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο, στην περιοχή των nasolabial τρίγωνο;
 • ανανεώνει την επιδερμίδα;
 • εξαλείφει την "μώλωπες" κάτω από τα μάτια;
 • βοηθά να διορθώσει ένα σαφές περίγραμμα του προσώπου *
 • βελτιώνει ελαστικές ιδιότητες του δέρματος.

Για σχόλια, αν κάθε μέρα να περνούν μόνο 10 λεπτά για τη διεξαγωγή χρήσιμων διαδικασίες, οι αλλαγές δεν θα το κρατήσει σε αναμονή. Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες πριν και μετά από μια πορεία δύο εβδομάδων από περιποιήσεις μασάζ με ένα κουτάλι, για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής.

Για να ενισχύσει τα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ως βάση φυσικά λιπαρά κρέμα. Το καλλυντικό προϊόν μπορεί να αντικαταστήσει το φυτικό έλαιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Τώρα, μετά την εξέταση των χαρακτηριστικών του κάθε τύπου μασάζ με ένα κουτάλι , μπορείτε να αρχίσουν να μελετούν τις μεθόδους εφαρμογής τους.

Κουτάλι μασάζ προσώπου

Μασάζ προσώπου κουτάλια στο σπίτι

Το του προσώπου μασάζ με ζεστό κουτάλι: τεχνική

Συνιστάται να εργαστούν στις προβληματικές περιοχές του προσώπου και του λαιμού. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο μασάζ προσώπου με κουτάλια μετά από 40 χρόνια, επειδή σε αυτή την ηλικία είναι σαφώς εκδηλωθεί στο δέρμα που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές: ένα δίκτυο ρυτίδες, τις ρυτίδες, την εμφάνιση διπλό πηγούνι. Για να εκτελέσετε το μασάζ πρέπει να προετοιμάσει 100 γραμμάρια βούτυρο (είναι καλύτερα να λάβει το ελαιόλαδο προϊόντων) και, στη συνέχεια, προσθέστε 2-3 του αιθέρα, τριαντάφυλλο, λεβάντα, μέντα ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό εκχύλισμα.

Μετά την προπαρασκευαστική φάση μπορεί να αρχίσει να εκτελεί τη διαδικασία:

 1. Κουτάλι το πρώτο πρέπει να είναι εμποτισμένο σε ζεστό νερό για να ζεσταθεί.
 2. Στη συνέχεια, γρήγορα σκουπίστε το να στεγνώσει.
 3. Το κυρτό μέρος της Μαχαιροπήρουνα, είναι απαραίτητο να βουτιά σε με βάση το πετρέλαιο.
 4. Για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο, συνιστάται στην κατεύθυνση της κίνησης του ρολογιού. Πρώτον, η έκθεση σε το εκτεθειμένο μέτωπο, μετά τα μάγουλα και τέλος – τα μέρη όπου υπήρχε ανεπιθύμητες ρυτίδες.
 5. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να εκτελέσει κινήσεις μασάζ στην περιοχή των ματιών που είναι πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.
 6. Για να ολοκληρώσετε μια συνεδρία μασάζ από το λαιμό, χωρίς να ξεχνάμε σχετικά με τη λεπτή τρόπος για να εκτελέσει τις κινήσεις.

Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο ειδικό σημείο. Το σημείο εκκίνησης είναι ανάμεσα στα φρύδια. Έτσι ξεκινήσετε το του προσώπου μασάζ με ζεστό κουτάλια θα πρέπει να είναι από την περιοχή αυτή. Είναι αναγκαίο να κινηθεί κατά μήκος της γραμμής του μετώπου προς τους κροτάφους, φθάνοντας τομείς της ανάπτυξης της τρίχας.

Το ακόλουθο σημαντικό σημείο: τα φτερά της μύτης, στο άνω μέρος του αυτιού, το πηγούνι, τα αυτιά, το πηγούνι, και πάλι, μόνο και μόνο για να το κάτω μέρος της. Θα πρέπει να μετακινήσετε το περιγράφονται ακολουθία. Όλοι οι χειρισμοί, συνιστάται να εκτελέσετε μια φορά.

Ζεστό μασάζ κουτάλια διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία ενισχύει τα ανώτερα στρώματα του χορίου. Με τη σωστή και τακτική που πληρούν τη διαδικασία του δέρματος για ένα σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει μια βελούδινη υφή και μια υγιή λάμψη.

Το κρύο του προσώπου μασάζ κουτάλια: η ακολουθία εκτέλεσης

Είναι γνωστό ότι το κρύο έχει μια θετική επίδραση στο δέρμα: διεγείρει τη ροή του αίματος, συσφίγγει τους πόρους, τονώνει. Σε αυτές τις ιδιότητες με βάση το μασάζ προσώπου με κρύο κουτάλια, το οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να εκτελέσει στο σπίτι. Η αλληλουχία των χειρισμών χωρίζεται στα εξής στάδια:

 1. Θα πρέπει πρώτα να καθαρίσει λεπτομερώς το δέρμα από το μακιγιάζ, στη συνέχεια, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα.
 2. Στη συνέχεια, θα έχετε μια καλή ψύξη κύριο βοηθητικό εργαλείο – ένα κουτάλι στο ποσό των δύο μονάδων.Για αυτό θα πρέπει πρώτα να απολυμαίνονται και στη συνέχεια τοποθετήστε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Οι ειδικοί συστήνουν την ψύξη το κουτάλι στη μάζα της λεπτής πάγο.
 3. Όταν το εργαλείο έχει κρυώσει για λίγα δευτερόλεπτα, θα πρέπει να τοποθετείται στο άνω βλέφαρο, και το δεύτερο κουτάλι προς τα κάτω. Αυτό το βραχυπρόθεσμο αντίκτυπο στην περιοχή γύρω από τα μάτια θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.
 4. Κρύα κουτάλια μασάζ στις παραδοσιακές θεραπείες γραμμές, αλλά στον πρώτο πίνακα, το εργαλείο θα πρέπει να βυθίζεται στο ζεστό λάδι. Στην αρχή, η τεχνική αυτού του μασάζ είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν εκτίθενται σε ζεστό κουτάλια.
 5. Για πρώτη φορά, είναι περίπου δύο λεπτά. Στη συνέχεια, θα πρέπει καθημερινά να αυξήσετε τη διάρκεια της χειραγώγησης, την ίδια στιγμή. Δηλαδή, δέκα ημέρες αργότερα, η διάρκεια της συνεδρίας θα πρέπει να είναι ίση με 10 λεπτά. Αν η τεχνική εκτελείται σωστά, μετά από την πρώτη επεξεργασία εμφανίζεται το συναίσθημα της χαλάρωσης των μυών του προσώπου.
Ένα απλό και γρήγορο μασάζ από οίδημα, σακούλες κάτω από τα μάτια

Σημαντικό σημείο! Αν κουτάλι κακό ολίσθησης στην επιφάνεια του δέρματος, θα πρέπει να αυξηθεί ο όγκος του ελαίου βάσης.

Συνδυασμένη με μασάζ στο πρόσωπο με τα κουτάλια: τεχνική και αποτελέσματα

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι, η ταυτόχρονη μασάζ προσώπου κουτάλια με ζεστό και κρύο νερό βοηθά αμέσως να απαλλαγούμε από μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα. Συνδυάζοντας τις δύο τεχνικές σε μια διαδικασία βοηθά να αφαιρέσει τις ρυτίδες και να εξαλείψει κάτω από τα μάτια κύκλους, χαλαρώνει τους μυς και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Για το σκοπό αυτό, το πιο κατάλληλο Μαχαιροπήρουνα φιαγμένα από ασήμι. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τακτική κουτάλια. Συνιστάται να εκτελέσει την αντίθεση διαδικασία το πρωί, επειδή θα βοηθήσει να ανακουφίσει το άγχος, και θα αυξήσει το βαθμό από την καλή διάθεση. Στη συνέχεια, σε μια ευχάριστη διάθεση, μπορείς να πας στη δουλειά και φόρτιση με θετική τους συναδέλφους.

Έτσι, σε αντίθεση μασάζ προσώπου ασημένια κουτάλια δεν είναι ριζικά διαφορετική από τις προηγούμενες μεθόδους τεχνικής. Εκτελεί την ίδια απλές κινήσεις: τρίψιμο, χαϊδεύοντας, χαστούκια. Σε αυτή την περίπτωση, το κουτάλι λειτουργεί ως τρίχας σιδήρου, επειδή χρησιμοποιεί το κυρτό μέρος της συσκευής. Αν συστηματικά πάρει ένα μασάζ με εναλλασσόμενο ζεστό και κρύο κουτάλι, το δέρμα θα εξετάσουμε νεότερους, κυριολεκτικά στα μάτια.

Κουτάλι ζεστό και κρύο ιδιότητες

Ζεστό τραπέζι στοιχείο έχει τις ακόλουθες ικανότητες:

 • βοηθά να αφαιρεί το διπλό πηγούνι;
 • αφαιρεί το "πόδι της χήνας" γύρω από τα μάτια;
 • συσφίγγει το δέρμα του λαιμού;
 • βοηθά να ρυθμίσετε το περίγραμμα του προσώπου *
 • απομακρύνει την χαλάρωση του μέρη.

Πολλές θαυμάσιες ικανότητες και να έχουν ένα κρύο "αντίποδα", που είναι το κουτάλι με τη θερμοκρασία πάγου. Για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω ότι ασημικά, το ασήμι έχει επιπλέον πλεονεκτήματα:

 • έχει μια κατευναστική επίδραση;
 • αποκαθιστά την υγιή επιδερμίδα;
 • δίνει στο δέρμα μια βελούδινη υφή και ένα ωραίο ματ φινίρισμα.
 • επιστρέφει στην κύρια τοποθεσία της νεανικής ελαστικότητας του δέρματος.

Εκτός από αυτές τις ιδιότητες, το κρύο προϊόν από ασήμι βοηθά να ασχοληθεί με τον ερεθισμό και τον κνησμό που συχνά εμφανίζονται μετά από τσιμπήματα εντόμων.

Κουτάλι

Το μυστικό μασάζ combo

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η επίδραση της αντίθεσης θερμοκρασίες αναζωογονεί το δέρμα. Ως εκ τούτου, η χειραγώγηση της ζεστό και κρύο μεταλλικά αντικείμενα, όπως ξυπνούν τα κύτταρα του δέρματος. Αρχίζουν εντατικά ροής μεταβολικές διαδικασίες και, ως αποτέλεσμα, η εμφάνιση των γυναικών αλλάζει προς το καλύτερο.

Πολλά σχόλια από τις γυναίκες που είχαν το χρόνο να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα της ασυνήθιστο είδος μασάζ, πιστεύω ότι η συνδυασμένη διαδικασία είναι πιο ευεργετική. Πράγματι, κάτω από την επίδραση του απέναντι θερμοκρασία εκχυλίσματα φυτών και κρέμες που απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα. Κάθε θεραπεία εμποτίζει το δέρμα θρεπτικά συστατικά, τέλεια ενυδατώνει.

Για να συνοψίσουμε, εξακολουθεί να σημειωθεί ότι η πιο αποτελεσματική και χρήσιμη διαδικασία από ένα μασάζ προσώπου με ένα κουτάλι ενάντια στις ρυτίδες, δεν υπάρχει σήμερα. Είναι απολύτως ασφαλής χειρισμός, η οποία μπορεί να γίνει στο σπίτι ανά πάσα στιγμή βολική. Δεν αφήνει ανεπιθύμητες αντιδράσεις, δεν αναγκάζονται να δαπανήσουν χρήματα για να αγοράσουν ακριβό εξοπλισμό. Αρκετά για να έχουν διάφορες τακτικές κουτάλια για να είναι πάντα τέλεια εμφάνιση.

01.10.2019