Το άρθρο

 • Μασάζ προσώπου κουτάλια βοηθά να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος, η εμφάνιση της μια υγιή λάμψη, μειώνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί το δέρμα. Πιστεύεται ότι το πλέον κατάλληλο υλικό για τους – ασήμι ή ασήμι Νικελίου, είναι λιγότερο κατάλληλο χάλυβα.
  01.10.2019
 • Η επίδραση από την εφαρμογή των μασκών γίνεται από το άμυλο δεν είναι όπως διατυπώνεται σαφώς από τις ενέσεις. Ωστόσο, η τακτική χρήση της μάσκας θα σας βοηθήσει να τους κάνουν λιγότερο ορατές ηλικία του προσώπου ρυτίδες.
  30.09.2019
 • Η χρήση της μάσκας με βατόμουρα για το πρόσωπο είναι ο αριθμός των θετικών παραγόντων - βιταμινών συμβάλλει στην επιτάχυνση της ανάπλασης των κυττάρων, αναζωογόνηση δερμάτων, αφαίρεση της φλεγμονώδεις διεργασίες, προστατεύει από την αρνητική επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενισχύουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του.
  29.09.2019
 • Μάσκα προσώπου από τη ζύμη του προσώπου, είναι ένα μοναδικό εργαλείο στον αγώνα ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Σήμερα υπάρχουν πολλά μίγματα για όλους τους τύπους δέρματος που επιτρέπουν σε σας για να διατηρήσει τη νεολαία και την ομορφιά του προσώπου.
  28.09.2019
 • Ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια είναι ένα του προσώπου ελάττωμα, η οποία εμφανίζεται ακόμη και σε νεαρή ηλικία. Είναι αρκετά αισθητή και έχουν αντίκτυπο στην αντίληψη της εικόνας στο σύνολό της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από αυτό το ελάττωμα.
  26.09.2019
 • Αποτελεσματικούς τρόπους για το πώς να αφαιρέσετε τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, με τη βοήθεια των καλλυντικών διαδικασιών στο σπίτι, καθώς και τις αιτίες για την εμφάνιση από ρυτίδες του μεσοφρύου.
  04.09.2019
 • Τι είναι το φαρμακείο θεραπείες για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες. Πώς να επιλέξετε το σωστό φάρμακο. Η αποτελεσματικότητα των διαφόρων εργαλείων, αντενδείξεις και παρενέργειες.
  01.09.2019
 • Πριν την εφαρμογή του Botox ρυτίδων κρέμα, θα πρέπει να κατανοήσουν τι είναι, ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της διαδικασίας και ποιες είναι οι αντενδείξεις και σχόλια.
  29.08.2019
 • Ασκήσεις για τους μύες του προσώπου από τις ρυτίδες μπορεί να γίνει η πρόληψη αποτρέπει να κρεμήσει και τα σημάδια της γήρανσης, και μπορεί να εξομαλύνει τις ρυτίδες. Αλλά η φόρτιση δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις βαθιές ρυτίδες, αλλά και να σφίγξει το δέρμα, κάνοντας τις ασκήσεις για ένα "λίφτινγκ", αρκετά δυνατό.
  29.08.2019
 • Η αλόη Βέρα έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες. Γι ' αυτό είναι πολύτιμο στα καλλυντικά ως ένα αποτελεσματικό μέσο για την εξομάλυνση των ρυτίδων. Με τη βοήθεια της αλόης Βέρα μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, λειαίνει έξω τις ρυτίδες και κάνει το δέρμα πιο νεανικό και ανανεωμένο.
  28.08.2019
 • Το στρες, η κακή διατροφή, κακές συνθήκες περιβάλλοντος στις πόλεις συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος και, κατά συνέπεια, η εμφάνιση των ρυτίδων. Στο σπίτι για να ασχοληθεί με τα ίχνη που άφησε στο πρόσωπο την ώρα, λιγότερο ακριβά από ό, τι σε καλλυντικά κλινικές.
  23.08.2019
 • Οι ρυτίδες είναι το αποτέλεσμα της Υπερ-μυϊκό τόνο. Αυτή είναι η παλαιότερη εμφάνιση των ρυτίδων: αυτά που σχηματίζονται σε 20-25 χρόνια στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, καθιστώντας το άτομο οπτικά μεγαλύτερο.
  21.08.2019
 • Για να αφαιρέσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο προτείνουμε να συνδυάσετε τις δύο μεθόδους της κοσμετολογίας και διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Πρώτον, παρά το υψηλό κόστος, σας επιτρέπει να φτάσετε γρήγορα στο στόχο, αλλά το δεύτερο δεν απαιτούν σοβαρές δαπάνες, και πιο ασφαλή.
  19.08.2019
 • Του προσώπου γυμναστική είναι μια ειδική άσκηση που θα βοηθήσει να κρατήσει τους μυς του προσώπου ήπια και να δείχνεις νεότερος.
  12.08.2019
 • Γιατί εμφανίζονται ρυτίδες στο πρόσωπο και το πώς να απαλλαγούμε από αυτούς. Πρόληψη και τις συνέπειες.
  28.07.2019
 • Cosmetology προσφέρει ένα ολόκληρο Οπλοστάσιο διαδικασίες και τα ένδικα μέσα για την εξάλειψη των ρυτίδων και σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές του δέρματος. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο άρχισαν να χρησιμοποιήσετε το Botox – τοξίνη αντι-ρυτίδων – προϊόντων με βάση αλλαντική νευροτοξίνη.
  26.07.2019
 • Anti-wrinkle serum Novaskin είναι ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο είναι παρόμοιο με το έργο των ενέσεων. Για εκείνους που δημιούργησε αυτή η δομή; Μελέτη για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τυρογάλακτος
  24.07.2019
 • Κάθετες ρυτίδες πάνω από τα χείλη αρχίζουν να εμφανίζονται μετά την ηλικία των 30. Πρώτον, είναι σχεδόν αόρατο, αλλά με την πάροδο του χρόνου να γίνει πιο βαθιά. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να απαλλαγούμε από την άσχημη ζάρες.
  24.07.2019
 • Μάθετε πώς για να αφαιρέσει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, τα αίτια και τις μεθόδους πρόληψης.
  23.07.2019
 • Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε γιατί ρυτίδες, πώς να το αποτρέψουμε και πώς να αφαιρέσετε τις ρυτίδες με τη βοήθεια των διαφόρων μεθόδων.
  17.07.2019
 • Ρυτίδες μαριονέτες – ένα πολύ δυσάρεστο σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού, το οποίο παραδίδει σε κάθε πρόσωπο που πολλοί αισθητική ενόχληση. Εμφανίζονται στο φόντο των χαλάρωση του δέρματος του προσώπου.
  05.07.2019
 • Μάσκα από αγγούρι έχουν ένα ευρύ φάσμα δράσης κατά των ρυτίδων. Η μάσκα είναι προϋπόθεση όχι μόνο για την εξάλειψη των ρυτίδων, αλλά και την πρόληψη νέων.
  04.07.2019
 • Οι ρυτίδες είναι μια καταστροφή για πολλές γυναίκες που προσπαθούν με όλα τα μέσα για να διεξάγει μια άνιση μάχη για τη νεολαία και την ομορφιά. Αγωνίζονται ενάντια οδηγεί τη βιομηχανία καλλυντικών, ωστόσο, σπίτι διορθωτικά μέτρα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική.
  03.07.2019
 • Το υπεροξείδιο του υδρογόνου από τις ρυτίδες είναι συχνά χρησιμοποιείται ως ένα από τα συστατικά των καλλυντικών μάσκες για το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της για να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες. Αυτή η θετική επίδραση είναι βασισμένη σε μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες του φαρμάκου.
  02.07.2019
 • Κάθετες γραμμές είναι κάθετες πιέτες από διάφορα μήκη και τα βάθη στο πάνω χείλος και το κάτω από το κατώτατο σημείο. Αιτίες: την ηλικία, το μειωμένο τόνο του δέρματος, το Κάπνισμα, το ενεργό εκφράσεις του προσώπου. Για να δημιουργήσετε ένα ομαλό και ακριβές περίγραμμα χειλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους διόρθωσης.
  02.07.2019
 • Επίδραση λαϊκές θεραπείες κατά των ρυτίδων μπορεί να συγκριθεί με την επίδραση που προκύπτουν από την εφαρμογή των ακριβών καλλυντικών. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε σκευάσματα με βάση τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος των βλεφάρων. Σπιτικές μάσκες, κρέμες, επιθέματα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, επαναφέρει τον τόνο του δέρματος.
  02.07.2019
 • Αντι ρυτίδα Πιο αποτελεσματική μάσκα από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια - την πλήρη περιγραφή για τη λύση των προβλημάτων του δέρματος.
  30.06.2019
 • Πάγου για τις ρυτίδες του προσώπου - ένα αποτελεσματικό εργαλείο στον αγώνα για την νεαρή και όμορφη επιδερμίδα.
  27.06.2019
 • Τι είναι οι ρυτίδες στο λαιμό. Τρόποι για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της καλλυντικής και χειρουργική. Χαρακτηριστικά της αναζωογόνησης σε διαφορετικές ηλικίες.
  21.06.2019
 • Του προσώπου μασάζ από τις ρυτίδες, ο ευκολότερος και πιο προσιτός τρόπος για να διατηρεί το δέρμα σε άριστη κατάσταση. Το μασάζ σε συνδυασμό με τα καλλυντικά προϊόντα που μπορεί να δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και στη συνέχεια δεν χρειάζεται να δαπανήσουν για τις δαπανηρές επεμβάσεις αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής.
  03.06.2019
 • Μόνος-που παρασκευάζονται από φρέσκα, φυσικά προϊόντα που βοηθούν σημαντικά την ομαλή υπάρχουσες ρυτίδες, ακόμα και βαθιά. Φυσικά συστατικά που βοηθούν να διαποτίσει τα κύτταρα με θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο, την ανανέωση του προσώπου.
  01.06.2019
 • Που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων στο nasolabial τρίγωνο, που είναι και το πιο δύσκολο είναι να επισκευαστούν. Αλλά μια ειδική σειρά από ασκήσεις που κάνει ρυτίδες δεν είναι τόσο αισθητή.
  01.06.2019
 • Σπιτική μάσκα κατά των ρυτίδων, που παρασκευάζονται από λαχανικά και φρούτα, φυτικά αφεψήματα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι συχνά πιο αποτελεσματική από τα ακριβά προϊόντα από αξιόπιστες εταιρείες. Και αυτό δεν είναι έκπληξη! Επειδή οι φυσικές τροφές περιέχουν φυσικά ανόργανα άλατα και βιταμίνες.
  31.05.2019
 • Τα μπαλώματα των ρυτίδων είναι ειδικά κατασκευασμένα υλικά, τα οποία συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου, μόλις συνδεθεί, δεν επιτρέπουν στους μυς να συμβληθούν. Μπορούν να είναι διαφορετικά και έχουν διαφορές στο σκοπό για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τα χείλη κ. λπ.
  31.05.2019
 • Μάσκα από τις ρυτίδες από το άμυλο για να αντικαταστήσει το Botox. Συνταγές μάσκες από το άμυλο για να λειάνει κάθε τύπο δέρματος. Καθολική συνταγή με μια επίδραση ανύψωσης.
  30.05.2019
 • Για να αφαιρέσει τις ρυτίδες πάνω από το άνω χείλος θα βοηθήσει μια σειρά από απλές αλλά αποτελεσματικές ενέργειες: αναζωογονητική γυμναστική, ειδικές ασκήσεις και μασάζ για το πρόσωπο. Βοηθήσει αποτελεσματικά την ένεση του υαλουρονικού οξέος σε συνδυασμό με άλλες βιοενεργές ουσίες.
  30.05.2019
 • Φυσικές μάσκες προσώπου και καλλυντικά προϊόντα να βοηθήσει να αποκαταστήσει το δέρμα της νεότητας και της ομορφιάς. Ένα από τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα της τη νεολαία, την ομορφιά και την υγεία του δέρματος, αλλά πολλοί αρνητικοί παράγοντες, η επιρροή των οποίων το δέρμα εκτίθεται κάθε μέρα, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι – ρυτίδες.
  29.05.2019
 • Αφαιρέστε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά προϊόντα, δημοφιλείς συνταγές, μασάζ και γυμναστική. Η απόρριψη από τις κακές συνήθειες και μια σωστή ρουτίνα θα βοηθήσει να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος και να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.
  28.05.2019
 • Αργά ή γρήγορα, είμαστε αντιμέτωποι με την αναπόφευκτη αισθητικό πρόβλημα – οι ρυτίδες στο μέτωπο. Μερικές φορές τους λόγους που δεν εξαρτώνται από μας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το πρόβλημα και να βρει όλα τα είδη των τρόπων για να το φτιάξω ή προειδοποίηση.
  28.05.2019
 • Με την ηλικία, το μέτωπο ρυτίδες. Μπορώ να αποφευχθεί αυτό, και πώς να αφαιρέσετε τις ρυτίδες;
  25.05.2019
 • Η χρήση της μάσκας για ρυτίδες προσώπου στο σπίτι σας άνετο και εύκολο. Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση - την κανονικότητα και, στη συνέχεια, στο σπίτι διαδικασίες αντικαταστήσει πλήρως τη μάσκα στο σαλόνι ομορφιάς.
  20.05.2019
 • Το αγγούρι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό λαχανικό, αλλά επίσης μια μεγάλη καλλυντικό εργαλείο που είναι απλά απαραίτητη, όταν η σοβαρή ξηρότητα του δέρματος, η παρουσία χρωματισμένα σημεία της ακμής, καθώς και μιμούνται την ηλικία και τις ρυτίδες.
  17.05.2019
 • Οι ρυτίδες είναι συχνά η αιτία των διαταραχών για κάθε γυναίκα. Η άσκηση σε συνδυασμό με το μασάζ, θα κάνει το δέρμα του προσώπου και το δέρμα γύρω από τα μάτια νεανική και λαμπερή. Το πιο σημαντικό, να το κάνεις τακτικά.
  16.05.2019
 • Η εμφάνιση των ρυτίδων στο μέτωπο και στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια ύπουλα δεδομένη ηλικία. Αυτό ρυτίδες. Η εμφάνισή τους σχετίζεται με διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η πιο κοινή – εκφράσεις του προσώπου, το περιβάλλον και τη γενική υγεία.
  15.05.2019
 • Φαρμακευτικές ιδιότητες Solkoseril από τις ρυτίδες στην κοσμετολογία. Χαρακτηριστικά της εφαρμογής και τις αντενδείξεις.
  10.05.2019
 • Θέλετε να γρήγορα και μόνιμα να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες στο πρόσωπο ή γύρω από τα μάτια; Χρησιμοποιήστε τη μάσκα με ζελατίνη από τις ρυτίδες αντί για Botox: συνταγές και τα σχόλια.
  02.05.2019
 • Ρυτίδες γύρω από τα μάτια, όμως, και είναι το αποτέλεσμα της ηλικίας, αλλά σχηματίζονται σε περιοχές που εκτίθενται στις μεγαλύτερες επιπτώσεις από τις εκφράσεις του προσώπου. Για την ενυδάτωση που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το βούτυρο, το πάγο με βάση βότανα και μασάζ.
  26.04.2019
 • Πώς να αφαιρέσει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, για να σώσει τη νεολαία; Μια γυναίκα απλά πρέπει να παραμένει πάντα όμορφη, και γι ' αυτό είναι απαραίτητο να φροντίσετε κατάλληλα για το δέρμα.
  25.04.2019
 • Ρυτίδες - το δυσάρεστο φαινόμενο στη ζωή της κάθε γυναίκας. Θεωρούν αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.
  23.04.2019
 • Adapalene είναι ένα εργαλείο που στοχεύει στην προστασία του δέρματος από τα μικρόβια και παράσιτα, η κύρια χρήση του είναι εφηβική ακμή. Αλλά η βάση της αυτή η κρέμα περιέχει βιταμίνη α, το οποίο έχει αποδειχθεί ως ένα προϋπολογισμό θεραπεία για τις ρυτίδες.
  18.04.2019
 • Οι ρυτίδες του προσώπου είναι δύο ειδών — του προσώπου και που προκαλείται από την παραμόρφωση του προσώπου που οφείλονται σε ακατάλληλη θέση του κεφαλιού στο μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ως εκ τούτου, για να διατηρήσει τη νεανικότητα του δέρματος στο πρόσωπό σας θα τους βοηθήσει να μειώσουν τις ρυτίδες.
  09.04.2019
 • Αυτό το άρθρο παραθέτει σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές που θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.
  09.04.2019
 • Η αντι-ρυτίδα μαξιλάρι τέλεια χαλαρώνει τους μυς του λαιμού και της μέσης του άνω άκρων. Αποτρέπει την εμφάνιση των ρυτίδων στο ντεκολτέ και την εκπαίδευση "δεύτερη πηγούνι", εξασφαλίζει την ομαλή όμορφη στάση του σώματος.
  08.04.2019
 • Μαξιλάρι ρυτίδες - ένα αποτελεσματικό εργαλείο που βοηθά rejuvenate το δέρμα.
  08.04.2019
 • Ο καθένας θέλει να κρατήσει τη νεολαία όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην εποχή μας αυτό το πρόβλημα, οι επιστήμονες προσπαθούν να λύσουν σε μοριακό και γενετικό επίπεδο. Υπάρχουν ακόμη και ολόκληρες περιοχές – αισθητική ιατρική, κοσμετολογία, την πλαστική χειρουργική.
  07.04.2019
 • Ιδιότητες του δέρματος αλλάζει με την ηλικία. Γίνεται λιγότερο ελαστικό και το ελαστικό. Έχουν τα διάφορα hardware διαδικασίες, καθώς και την ανύψωση και μασάζ.
  06.04.2019
 • Rejuvenate το δέρμα, χωρίς χειρουργική επέμβαση, ασκήσεις για το πρόσωπο. Το κύριο πράγμα εδώ είναι η τακτική και σωστή εκτέλεση.
  05.04.2019
 • Η αποτελεσματικότητα της αντι-γήρανσης του προσώπου μασάζ. Προετοιμασία για τη διαδικασία, τις προφυλάξεις. Μασάζ στα σαλόνια και στο σπίτι.
  03.04.2019