Κριτικές Goji Cream

 • Elif
  Έχω ψάξει σε διαφημίσεις και σχόλια Goji Cream από hendel's garden. Αποφάσισα να δοκιμάσω ένα-δυο μήνες πριν. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Ειδικά για τις βαθιές ρυτίδες στο λαιμό και γύρω από τα μάτια έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Κρέμα για αρκετό καιρό, το οποίο είναι πολύ ευχάριστο. Μπορείτε να επίχρισμα ένα λεπτό στρώμα, το εργαλείο είναι να καταναλώνονται με φειδώ, και το αποτέλεσμα είναι αισθητή σχεδόν αμέσως.
  Goji Cream
 • Xeyale
  Αγόρασε goji cream μαζί με τη μητέρα της για να προσπαθήσουμε μαζί. Είμαι 40 χρονών και η μαμά μου 62. Έτσι, τώρα έχω το δέρμα της ήταν βελούδινο και απαλό, και η μαμά μου έλειπε ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια. Μόλις η εμφάνιση έχει αλλάξει! Κρέμα λειτουργεί 100%!
  Goji Cream
 • Γεώργιος
  Αγόρασα στη γυναίκα μου goji cream στην επέτειο του γάμου μας. Όλοι φοβούνται ότι θα παρεξηγηθεί, λέγοντας νομίζω ότι είναι παλιά. Αλλά το αποτέλεσμα της κρέμας πρόσεξα καν!!! Λοιπόν, χωρίς παρεξήγηση από το θέμα. Τώρα ντρέπεται σκέφτομαι αν πρέπει να αγοράσουν ένα βάζο. Θέλω την ομορφιά να match! Σε Γενικές γραμμές, μην ανησυχείτε και να αγοράσετε. Σκεφτείτε μια άποψη — γνώμη του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα!
  Goji Cream
 • Elvira
  Πήρε πρόσφατα Goji Creamπροσπάθησα πρώτη μέρα να εφαρμόσετε και άλλες φορές το βράδυ. Ναι, η επιδερμίδα έχει βελτιωθεί, άρχισε να ισοπεδώσουν τις ρυτίδες σε αυτά τα μέρη όπου το δέρμα είναι ιδιαίτερα ξηρό. Μόνο η κρέμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από τον ύπνο. Στη συνέχεια θα έχετε χρόνο για να απολαύσετε, και δεν έχετε να ανησυχείτε για το πρωί πριν το μακιγιάζ. Αν και ο φίλος μου, όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ, καθαρά τρίβει το πρωί, έτσι ώστε το δέρμα από τον ήλιο δεν θα στεγνώσει. Έχω λιπαρό δέρμα, γι ' ψεκασμού πριν τον ύπνο.
  Goji Cream
 • Νικόλαος
  Είναι σαφές ότι όλα τα είδη των κρεμών και λοσιόν είναι ως επί το πλείστον γυναίκες. Αλλά έτσι συνέβη ότι από την ηλικία των σαράντα άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους. Τιμή μου, αλλά όλη μου τη ζωή είχα καπνίσει. Και εξαιτίας αυτού, το πρόσωπό του άρχισε να μοιάζει με κάποιο παλιό, άσχημο. Έκοψα το Κάπνισμα, αλλά με την εμφάνιση να κάνετε — είναι ασαφές. Με ρώτησε η κόρη μου ότι, Ναι, ίσως υπάρχουν κάποια εργαλεία ή διαδικασίες. Αυτό μου το είπε Goji Cream συνιστάται, έδειξαν τα αποτελέσματα, πριν και μετά. Λοιπόν, το αγόρασα. Αν και εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός αυτό δεν είναι ένα κερί, μια κρέμα που χρησιμοποιώ κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο. Και άρχισε να φαίνεται νεότερος. Έγινε φρέσκο, η επιδερμίδα έγινε υγιής. Προτείνω!
  Goji Cream
Εκτίμηση Goji Cream
4.5
28