Εμπειρία στη χρήση Goji Cream

Την ιστορία αυτή μοιράστηκε μαζί μας, Ανέτ από Chartres. Θα μιλήσει για την εμπειρία από τη χρήση Goji Cream και να δείξει το αποτέλεσμα.

Γεια σας! Το όνομά μου είναι Ανέτ. Ζω στη Γαλλία — η χώρα των όμορφων γυναικών. Επίσης, ήθελα όσο το δυνατόν να είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες, αλλά η ηλικία που γίνεται αισθητή. Αυτό με έσπρωξε να αντιμετωπίσετε ένα αναζωογονητικό παράγοντα για το δέρμα Goji Cream. Η ιστορία μου δεν είναι μόνο για το πώς θέλω να μείνει νέα και όμορφη. Αυτή είναι μια ιστορία για το πώς θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξεκίνησε να απομακρύνει τους άνδρες!

Τώρα που έχω λίγο πάνω από τα πενήντα, για να είμαστε ακριβείς — πενήντα τρεις. Στη ζωή, έτσι έχω ότι είμαι πλήρως έδωσαν τον εαυτό τους πρώτα να μελετήσει και στη συνέχεια να εργαστούμε. Είμαι ένα τρομερό συναίσθημα! Δουλεύω στον τομέα του δικαίου: η συνεχής επεξεργασία, κατεστραμμένα νεύρα και το άγχος, το αποτέλεσμα είναι προφανές, και, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Και αν και η εικόνα δεν ήταν πάντα λεπτή, λόγω του στρες το πρόσωπό μου δεν συμμορφώνονται. Μια φορά χρησιμοποίησα ηλικίας: ρυτίδες, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, στο λαιμό, επίσης, αυτά τα "δαχτυλίδια της Αφροδίτης". Και όταν το παρατήρησα, αμέσως κατάλαβα γιατί αποφεύγω τους άντρες είμαι τρομερά κουρασμένος και παλιά. Φυσικά, η αυτοεκτίμησή μου έπεσε με τη γρήγορη ταχύτητα — δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να μη νιώθω πάλι τους νέους και επιθυμητή.

Πώς ξεκίνησαν όλα: η μάχη κατά του γήρατος

Για να είμαι ειλικρινής, η πρώτη μου σκέψη ήταν να στραφούν προς το Botox ή το χειρουργό. Δεν το έκανε δυνατό. Αλλά είναι τόσο τρομακτικό! Και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% επιτυχία. Κάθισα και σκέφτηκα, και ξαφνικά το πρόσωπό μου "επιπλέουν" ή θα μοιάζει με μια κούκλα σιλικόνης. Οι γιατροί πάντα φοβόμουν, λοιπόν, η ιδέα για τη χειρουργική ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση γρήγορα απορρίπτονται.

Μετά από αυτό άρχισα να αγοράσετε πολλά αντι-γήρανση κρέμες, αλοιφές, τονωτικά και άλλα μέσα. Πήγα για ένα μασάζ, διαλογισμό και να αποφασίσει σχετικά με το βελονισμό. Όλοι ελπίζαμε ότι μειώνοντας την ποσότητα του στρες στη ζωή και τη σωστή φροντίδα του δέρματος θα σας βοηθήσει να ανακτήσει τη νεολαία. Στο τέλος, έχω ξοδέψει πολλά χρήματα και να μην πάρει κανένα εμφανές αποτέλεσμα. Τέσσερις μήνες αργότερα, όλο αυτό το Έπος, τα χέρια μου άρχισε να βυθίζεται. Ήμουν έτοιμος να το δεχτεί, και έχει ήδη αρχίσει να εμφανίσετε τα φυλλάδια χειρουργικές κλινικές.

Κοίτα νεότεροι σε δυο εβδομάδες; Είναι αληθινό;

Συσκευασία Goji Κρέμα

Για πληροφορίες σχετικά με την κρέμα με μούρα Goji, κατά λάθος σκόνταψε σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ιστορία μιας γυναίκας που μιλούσε γι ' αυτόν, ήταν πολύ παρόμοια με τη δική μου. Φωτογραφίες "πριν" και "μετά" ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα πράγματι νεότερους. Την εμπειρία στη χρήση του Goji Cream Είμαι πολύ εμπνευσμένο! Παρήγγειλα το μέσο. Επιπλέον, η τιμή Goji Cream από Hendel's Garden είναι πολύ λιγότερο από το κόστος των εργασιών και ό, τι άλλο έχω δοκιμάσει.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει από Goji Cream

Χρήση Goji Cream ξεκίνησε με μόλις ήρθε η πολυαναμενόμενη δέμα με την κρέμα. Έκανα τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες: καθαρίστε το δέρμα, θα εφαρμοστεί η κρέμα και περίμενε ένα θαύμα. Το πρωί παρατήρησα ότι η επιδερμίδα έχει βελτιωθεί και έχασε από την αποφλοίωση. Μετά από μια εβδομάδα τους πόρους μου ήταν σχεδόν αόρατη, και μερικές κόκκινες κηλίδες εξαφανίστηκαν. Αυτή η εμπειρία από τη χρήση Goji Cream μεγάλη μου εφτιαξε το κεφι!

Συνέχισα τη χρήση Goji Cream το βράδυ, επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαι συνεχώς σε μια βιασύνη και η κρέμα δεν έχω χρόνο. Μια εβδομάδα αργότερα, παρατήρησα ότι οι ρυτίδες έχουν αρχίσει να ισοπεδώνω. Και είχα πολλά: και ανάμεσα στα φρύδια και στις γωνίες των χειλιών και της περιοχής των ματιών. Με κάποιο τρόπο να γίνει λιγότερο βαθιά και λιγότερο αισθητή. Κάποιοι συνάδελφοι στην δουλειά, άρχισαν να ρωτήσω εάν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο τρόπο τώρα καλλυντικών.

Ως αποτέλεσμα, όταν το πρώτο βαζάκι με την κρέμα από πάνω, είδα τον εαυτό μου σε ένα νέο τρόπο. Κοίταξα ανανεωμένοι και ξεκούραστοι. Ρυτίδες, όπως αν ήταν εκεί! Ακόμη και στο λαιμό, εξαφανίστηκαν. Και ήταν το λαιμό και δίνει την ηλικία. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την εμπειρία μου, χρησιμοποιώντας Goji Creamκαι θα επαναλάβω. Επιπλέον, μου αρέσει η υφή του και το πώς με προστατεύει από τον ήλιο. Είμαι σίγουρος ότι θα με σώσει όχι μόνο από τη γήρανση, αλλά και των σημείων ηλικίας, επειδή περνάω πολύ χρόνο στο δρόμο.

Εμπειρία στη χρήση των Goji Κρέμα πριν και μετά την εφαρμογή

Η εμπιστοσύνη είναι πίσω. Αμέσως ήθελε να βάλει τάξη στην ντουλάπα σου, πηγαίνετε έξω για μια βόλτα, ακόμα και Χρονολογείται έπαψε να αντισταθεί! Τώρα δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό, οπότε dim δεν μπορούσε να δει τις ρυτίδες. Θα ήταν πολύ πιο τολμηρή έγινε αυτοπεποίθηση και εύκολο να επικοινωνούν με το αντίθετο φύλο. Ήταν μετά από μια επιτυχημένη εμπειρία στη χρήση Goji Cream Βρήκα το κουράγιο για να ανταποκριθεί ένας άνθρωπος που δεν έχουν από καιρό αγαπούσε. Τώρα Βγαίνουμε και να σκεφτόμαστε το γάμο!

Και παρόλο που έχουμε μπερδέψει την κρέμα, αλλά είναι η χρήση Goji Cream με βοήθησε να δείχνετε νεότεροι και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη. Και μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που κάθε άντρας θέλει να σε γνωρίσει, πιστέψτε με! Είναι όμορφη σε κάθε ηλικία — είναι αληθινό! Η εμπειρία μου με Goji Cream άμεση απόδειξη. Και από τον τρόπο, όπως οι ρυτίδες εξαφανίστηκε, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όχι Botox για αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει. Και τότε η σύνθεση των φυσικών και όχι τρομακτικό διαδικασίες δεν είναι απαραίτητο. Καλή τύχη :)